Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/studioga/public_html/system/codeigniter/Common.php on line 123

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/studioga/public_html/system/codeigniter/Common.php on line 129

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/studioga/public_html/system/libraries/Loader.php on line 248

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/studioga/public_html/system/database/DB.php on line 133
Balet dans
 
 
Home » Balet
 

Balet

     Havelock Ellis credea despre balet ca „este arta cea mai inalta, cea mai miscatoare, cea mai estetica, deoarece nu este numai traducere sau conceptualizare din viata; e chiar viata insasi”, in timp ce Martha Graham, coregrafa de exceptie, considerata una din pionierii dansului modern spunea ca acesta „este limbajul ascuns al sufletului”.


     Noi spunem ca prin miscare puteti sa va incarcati cu energie pozitiva si sa eliminati energia negativa acumulata peste zi; ca puteti sa reechilibrati balanta corporala si sa va relaxati . 


     Dansul este acea „putina nebunie” care ne face mult bine tuturor si care poate fi considerata o exprimare verticala a unei mari dorinte umane. De aceea, va invitam ca prin intermediul cursurilor de balet sau de dans modern si de societate sa observati singuri cat de bine va prinde aceasta modalitate de exprimare care ofera multiple avantaje: in primul rand poate fi un foarte bun exercitiu de a reduce stresul, va poate ajuta sa va afirmati mult mai lesne sentimentele si emotiile, va permite sa stabiliti o comunicare mai usoara in cuplu, putandu-se practica la orice varsta ca enorm ajutor pentru ca trupul sa fie in armonie cu el insusi.

 
 
 

Balet pentru copii

Cursurile de balet pentru copii sustinute de Studio Galapagos se desfasoara intr-un mediu conceput conform nevoilor si inclinatiilor jucause ale celor mici, beneficiind de o sala cu toate dotarile corespunzatoare si de indrumarea specializata a unor profesori cu ampla experienta practica si pedagogica.

 
 
 
 

Balet pentru adulti

Cursurile de balet destinate adultilor ofera sansa de a patrunde tainele dansului clasic la orice varsta, pentru armonizarea corpului cu mintea si cu sufletul.

 
 
 
 

Dans modern si de societate

Cursurile de dans modern si de societate vin in ajutorul dumneavoastra si va ajuta sa va mentineti tonusul muscular, sa capatati o aliniere corecta a corpului, precum si o mai buna flexibilitate in miscare, indiferent de varsta sau de pregatirea anterioara. Nu e niciodata prea tarziu sa incepeti sa va simtiti bine!